Automate your Marketing
with Womplify




 
interest+art+photo+design

By: azmee awang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-May-2008 15:59 Email | Share | | Bookmark
Awas! dipisang itu ada ulat...



Thursday, 29-May-2008 15:53 Email | Share | | Bookmark
Putih seperti menggunakan breeze



Monday, 26-May-2008 07:05 Email | Share | | Bookmark
Tragedi tak berdarah 23 Mei 2008 (Batu Putih)

Tajuk dah macam trajedi berdarah 13 Mei jek.



Tragedi Batu Putih ini aku rakamkan kat umah aku, dengan kuih batang buruk (yang dah expired).

23 Mei 2008, Keputusan ICJ menetapkan bahawa :
+ Pulau Batu Putih (Pedra Blanca) adalah milik Singapura dengan undian 12-4.
+ Batuan Tengah (Middle Rock) adalah milik Malaysia dengan undian 15-1.
+ Tubir Selatan (South Ledge) adalah milik negara mengikut persempadanan perairan.

Ada hikmahnya... ber'putih' mata je la.


Tuesday, 19-Feb-2008 06:32 Email | Share | | Bookmark
Bunga sawit + sawit + semut



Ini bunga sawit kat kebun bapak aku.





Semua ini aku guna macro dan kalu nampak, gambar last tu aku fokus kat sekor semut sebelah biji sawit tu. Aku tak taula macam mana nak up gambar saiz besar sebab kalu kecik tak nampak sangat semut tu.


Saturday, 19-Jan-2008 18:41 Email | Share | | Bookmark
suzuki best aku


Motor suzuki best aku yang sekarang dah tak berapa best. Semalam rosak dan tengah dalam pertimbangan nak jual je. Tapi masih sayang sebab banyak kenangan..


Beli masa 2nd year utm sampai sekarang. Sayangkan kenangan, stiker masa student, reseacher & tutor aku tak kopek. Kesan pecah semasa eksiden tahun 1997 pun ada lagi yang jugak menyebabkan tulang bahu kanan aku patah dan rendah sebelah sampai sekarang. Terlalu banyak sentimental value....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net